#veilexclusive

feedback from regular customer, for info semua baju kami customade order. takde yang radymade, untuk order boleh terus direct click link Whatsapp di bio 👆🏻untuk yang nak tnya hrga, design & fabric boleh je trus whatsapp admin. kita open order customade baju untuk raya haji pula ☺️. . . . . 📍 Location kami di shah alam 🚗 WAZE : Najaanisa Boutique . 👰Another design made by #najlaanisa_boutique IG : @najlaanisa_boutique Email: Najlaanisa_boutique@yahoo.com Whatsap: 019-3052557 (Puan Anis) Fb: Najlaanisa Boutique Testimoni : @najlaanisa_boutique • • • • #bridalshahalam #bridalsingapore #bridalselangor #bridalmurah #bajunikah #bajutunang #bajusanding #custommadedesign #bajumelayumoden #weddingdress #bajuraya2020murah #veilexclusive #custommadedesign #pengantinbaru #smallbusiness #pesonapengantin #weddingdiaries #majalahremajaootd #custommade #fattzurafairytale #bajuraya2020 #stayhomestaysafe #smallbusiness #fashionistas #fashionblogger #fashiondesigner #tailormade #fashion #fashiondesigner #singaporewedding #selangor #bridalmakeupartist


1💬Normal

All Ready stock. Next postage selepas raya (27/5/2020) Jika berminat boleh terus whatsapp sis segera ya. Hanya ada 1pc sahaja per design. Sis x simpan booking tau. 1st pay 1st serve. Restock ambil masa 2 minggu. Crown / Mahkota / Tiara Sesuai untuk pelbagai acara & majlis. Tunang, nikah, sanding @ dinner. Design dari yang simple sampai la yang vogue. Shining + Blink2. Ready stock. Harga dari RM23-RM35 sahaja. + pos sm rm8, ss rm12 Untuk whatsapp boleh terus klik link pada profile. 1st pay 1st serve. No booking. Limited stock per unit. For serious buyer only. #veilcantik #veilmurah #veilsimple #veilbajet #veilexclusive #veilnikah #veiltunang #veilsanding #veilmewah #veilsederhana #veilterkini #veil2020 #veilsweet #veilpengantin #kainlayah #salemalaysia #perkahwinan #pernikahan #pertunangan #pelaminmini #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminsanding #veilnet #netveil #horsehairbraid #minipelamin #veilkahwin #horsehairbraidveil #kerjakahwin


0💬Normal

Akak gojes semua.. . Siapa antara korang pakai bra yang span nya tebal 4 inci?😎😎 . Tak payah nak ajet-ajet "Tek" mantop sangat kalau takat nak harap bantuan bra berspan tebal macam tu 😙😙 . Mehh sapu Love Potion! Tak pakai bra pun "Tek" tegak n tegang! 💃💃 . Cuba sekarang! Baru tau.. 😘😘😘 . 📱Whatsapp "Hush" ke 01128435250 📱Whatsapp "Hush" ke 01128435250 📱Whatsapp "Hush" ke 01128435250 #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #shawlexclusive #bawalexclusive #hushhush #lovepotionbyhushhush #fareedaexclusive #krimtetek #krimbesarkanpayudara #arianiexclusive #arianilovers #fattzura #jubahexclusive #veilexclusive #hadiahanniversary #pelaminexclusive #bajunikah #sabahonlineshopping #sarawakonlineshop


0💬Normal

All Ready stock. Next postage selepas raya (27/5/2020) Jika berminat boleh terus whatsapp sis segera ya. Hanya ada 1pc sahaja per design. Sis x simpan booking tau. 1st pay 1st serve. Restock ambil masa 2 minggu. Crown / Mahkota / Tiara Sesuai untuk pelbagai acara & majlis. Tunang, nikah, sanding @ dinner. Design dari yang simple sampai la yang vogue. Shining + Blink2. Ready stock. Harga dari RM23-RM35 sahaja. + pos sm rm8, ss rm12 Untuk whatsapp boleh terus klik link pada profile. 1st pay 1st serve. No booking. Limited stock per unit. For serious buyer only. #veilcantik #veilmurah #veilsimple #veilbajet #veilexclusive #veilnikah #veiltunang #veilsanding #veilmewah #veilsederhana #veilterkini #veil2020 #veilsweet #veilpengantin #kainlayah #salemalaysia #perkahwinan #pernikahan #pertunangan #pelaminmini #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminsanding #veilnet #netveil #horsehairbraid #minipelamin #veilkahwin #horsehairbraidveil #kerjakahwin


0💬Normal

Akak gojes semua.. . Siapa antara korang pakai bra yang span nya tebal 4 inci?😎😎 . Tak payah nak ajet-ajet "Tek" mantop sangat kalau takat nak harap bantuan bra berspan tebal macam tu 😙😙 . Mehh sapu Love Potion! Tak pakai bra pun "Tek" tegak n tegang! 💃💃 . Cuba sekarang! Baru tau.. 😘😘😘 . 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #shawlexclusive #bawalexclusive #hushhush #lovepotionbyhushhush #fareedaexclusive #krimtetek #krimbesarkanpayudara #arianiexclusive #arianilovers #fattzura #jubahexclusive #veilexclusive #hadiahanniversary #pelaminexclusive #bajunikah #sabahonlineshopping #sarawakonlineshop


0💬Normal

Akak gojes semua.. . Siapa antara korang pakai bra yang span nya tebal 4 inci?😎😎 . Tak payah nak ajet-ajet "Tek" mantop sangat kalau takat nak harap bantuan bra berspan tebal macam tu 😙😙 . Mehh sapu Love Potion! Tak pakai bra pun "Tek" tegak n tegang! 💃💃 . Cuba sekarang! Baru tau.. 😘😘😘 . 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #shawlexclusive #bawalexclusive #hushhush #lovepotionbyhushhush #fareedaexclusive #krimtetek #krimbesarkanpayudara #arianiexclusive #arianilovers #fattzura #jubahexclusive #veilexclusive #hadiahanniversary #pelaminexclusive #bajunikah #sabahonlineshopping #sarawakonlineshop


0💬Normal

Akak gojes semua.. . Siapa antara korang pakai bra yang span nya tebal 4 inci?😎😎 . Tak payah nak ajet-ajet "Tek" mantop sangat kalau takat nak harap bantuan bra berspan tebal macam tu 😙😙 . Mehh sapu Love Potion! Tak pakai bra pun "Tek" tegak n tegang! 💃💃 . Cuba sekarang! Baru tau.. 😘😘😘 . 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #shawlexclusive #bawalexclusive #hushhush #lovepotionbyhushhush #fareedaexclusive #krimtetek #krimbesarkanpayudara #arianiexclusive #arianilovers #fattzura #jubahexclusive #veilexclusive #hadiahanniversary #pelaminexclusive #bajunikah #sabahonlineshopping #sarawakonlineshop


0💬Normal

Akak gojes semua.. . Siapa antara korang pakai bra yang span nya tebal 4 inci?😎😎 . Tak payah nak ajet-ajet "Tek" mantop sangat kalau takat nak harap bantuan bra berspan tebal macam tu 😙😙 . Mehh sapu Love Potion! Tak pakai bra pun "Tek" tegak n tegang! 💃💃 . Cuba sekarang! Baru tau.. 😘😘😘 . 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #shawlexclusive #bawalexclusive #hushhush #lovepotionbyhushhush #fareedaexclusive #krimtetek #krimbesarkanpayudara #arianiexclusive #arianilovers #fattzura #jubahexclusive #veilexclusive #hadiahanniversary #pelaminexclusive #bajunikah #sabahonlineshopping #sarawakonlineshop


0💬Normal

Akak gojes semua.. . Siapa antara korang pakai bra yang span nya tebal 4 inci?😎😎 . Tak payah nak ajet-ajet "Tek" mantop sangat kalau takat nak harap bantuan bra berspan tebal macam tu 😙😙 . Mehh sapu Love Potion! Tak pakai bra pun "Tek" tegak n tegang! 💃💃 . Cuba sekarang! Baru tau.. 😘😘😘 . 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #shawlexclusive #bawalexclusive #hushhush #lovepotionbyhushhush #fareedaexclusive #krimtetek #krimbesarkanpayudara #arianiexclusive #arianilovers #fattzura #jubahexclusive #veilexclusive #hadiahanniversary #pelaminexclusive #bajunikah #sabahonlineshopping #sarawakonlineshop


0💬Normal

Akak gojes semua.. . Siapa antara korang pakai bra yang span nya tebal 4 inci?😎😎 . Tak payah nak ajet-ajet "Tek" mantop sangat kalau takat nak harap bantuan bra berspan tebal macam tu 😙😙 . Mehh sapu Love Potion! Tak pakai bra pun "Tek" tegak n tegang! 💃💃 . Cuba sekarang! Baru tau.. 😘😘😘 . 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522 #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #shawlexclusive #bawalexclusive #hushhush #lovepotionbyhushhush #fareedaexclusive #krimtetek #krimbesarkanpayudara #arianiexclusive #arianilovers #fattzura #jubahexclusive #veilexclusive #hadiahanniversary #pelaminexclusive #bajunikah #sabahonlineshopping #sarawakonlineshop


0💬Normal

All Ready stock. Next postage selepas raya (27/5/2020) Jika berminat boleh terus whatsapp sis segera ya. Hanya ada 1pc sahaja per design. Sis x simpan booking tau. 1st pay 1st serve. Restock ambil masa 2 minggu. Crown / Mahkota / Tiara Sesuai untuk pelbagai acara & majlis. Tunang, nikah, sanding @ dinner. Design dari yang simple sampai la yang vogue. Shining + Blink2. Ready stock. #veilcantik #veilmurah #veilsimple #veilbajet #veilexclusive #veilnikah #veiltunang #veilsanding #veilmewah #veilsederhana #veilterkini #veil2020 #veilsweet #veilpengantin #kainlayah #salemalaysia #perkahwinan #pernikahan #pertunangan #pelaminmini #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminsanding #veilnet #netveil #horsehairbraid #minipelamin #veilkahwin #horsehairbraidveil #kerjakahwin


1💬Normal

BREAST CREAM TERBAIK DAN TERBUKTI BERKESAN!!! Love Potion TERBUKTI berkesan untuk: . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung 💋Mengurangkan stretch mark dan selulit 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu 💋Menaikkan semula punggung yang jatuh 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . Khas untuk kekakak yang masih nak memikat hati encik somi tu, Whatsapp ya. . Taip” HUSH” ke 0123881794 . #produkpayudara #duckscarves #produkbesarkanpunggung #jamudara #vitaminc #krimpayudara #shawlexclusive #aurawhite #perempuancantik #bawalexclusive #lovepotionbyhushhush #fareedaexclusive #dripmalaysia #sumplementputih #arianiexclusive #arianilovers #fattzura #jubahexclusive #veilexclusive #hadiahanniversary #suamiisteri #pelaminexclusive #bajunikah #mothercaremalaysia #sephoramalaysia #pavilion #milkboostermalaysia


0💬Normal

BREAST CREAM TERBAIK DAN TERBUKTI BERKESAN!!! Love Potion TERBUKTI berkesan untuk: . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung 💋Mengurangkan stretch mark dan selulit 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu 💋Menaikkan semula punggung yang jatuh 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . Khas untuk kekakak yang masih nak memikat hati encik somi tu, Whatsapp ya. . Taip” HUSH” ke 0123881794 . #produkpayudara #duckscarves #produkbesarkanpunggung #jamudara #vitaminc #krimpayudara #shawlexclusive #aurawhite #perempuancantik #bawalexclusive #lovepotionbyhushhush #fareedaexclusive #dripmalaysia #sumplementputih #arianiexclusive #arianilovers #fattzura #jubahexclusive #veilexclusive #hadiahanniversary #suamiisteri #pelaminexclusive #bajunikah #mothercaremalaysia #sephoramalaysia #pavilion #milkboostermalaysia


0💬Normal

BREAST CREAM TERBAIK DAN TERBUKTI BERKESAN!!! Love Potion TERBUKTI berkesan untuk: . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung 💋Mengurangkan stretch mark dan selulit 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu 💋Menaikkan semula punggung yang jatuh 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . Khas untuk kekakak yang masih nak memikat hati encik somi tu, Whatsapp ya. . Taip” HUSH” ke 0123881794 . #produkpayudara #duckscarves #produkbesarkanpunggung #jamudara #vitaminc #krimpayudara #shawlexclusive #aurawhite #perempuancantik #bawalexclusive #lovepotionbyhushhush #fareedaexclusive #dripmalaysia #sumplementputih #arianiexclusive #arianilovers #fattzura #jubahexclusive #veilexclusive #hadiahanniversary #suamiisteri #pelaminexclusive #bajunikah #mothercaremalaysia #sephoramalaysia #pavilion #milkboostermalaysia


0💬Normal

survay pagi . kalau korang pilih customade kan, berapa budget baju nikah yang korang nak ❓ . alaaa... follower banyak2 ni cb komen sikit, kita tengok siapa yg sporting dlm bnyk2 instagram ni 🤓😝 . mana tahu bos kita nak buat sale dengan budget yang korang ada tuh kannn, cepat komen👇🏻👇🏻👇🏻 . . . . . 📍 Location kami di shah alam 🚗 WAZE : Najaanisa Boutique . IG : @najlaanisa_boutique Email: Najlaanisa_boutique@yahoo.com Whatsap: 019-3052557 (Puan Anis) Fb: Najlaanisa Boutique Testimoni : @najlaanisa_boutique • • • • #bridalshahalam #bridalsingapore #bridalselangor #bridalmurah #bajunikah #bajutunang #bajusanding #custommadedesign #bajumelayumoden #weddingdress #bajuraya2020murah #veilexclusive #custommadedesign #pengantinbaru #bajugown #pesonapengantin #weddingdiaries #majalahremajaootd #custommade #fattzurafairytale #bajubaby #rtw #fashionistas #fashionblogger #fashiondesigner #tailormade #fashion #fashiondesigner #singaporewedding #selangor #bridalmakeupartist #bajuraya


4💬Normal

Next Page