#pasirgudang

PENTINGNYA SUPPLEMENT UNTUK WANITA . Rata2 para wanita ni tak kesah pun tentang penjagaan dalaman,bagi mereka cukup nampak cantik diluaran sahaja.bagi mereka cukup lah orang nampak aku cantik,tapi dalaman??jangan dik bahaya tau.dari muda lah kena jaga biar dalam cantik luar pun cantik juga😍😍...barulah seiring kan?? . Jangan pelik orang yang berumur dari kita ni lagi cantik tau,pernah dengar orang sebut dia ni tua2 pon masoh bergetah?badan masih helok lagi😋 . 🌸KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION🌸:- . . 💖KECANTIKAN LUARAN:- ✔️Membesarkan payudara. ✔️Membantuk,menegang dan mencantikkan payudara dan punggung yang kendur. ✔️Mendapatkan bentuk badan yang ideal dan membentuk pinggang ✔️Melebatkan dan menghitamkan rambut. ✔️Mencantikkan kuku dan rambut. ✔️Mencerahkan kulit secara sekata seluruh badan. ✔️Mencantikkan kulit. ✔️Menghilangkan rekahan pada tumit. ✔️Mengecutkan jerawat. ✔️Menghilangkan cela dan parut jerawat. ✔️Mengurangkan tompok hitam dan jeragat. ✔️Kulit menjadi lebih lembut,tegang dan gebu. . . 💖KESIHATAN DALAMN:- ✔️Menambahkan@ memekatkansusu ibu. ✔️Menganjalkan payudara dan punggung. ✔️Mengetatkan dan mengecutkan rahim(bagi wanita yang selepas bersalin atau keguguran) ✔️Mengetatkan dan menguatkan otot faraj. ✔️Mengetat dan meremajakan vagina. ✔️Menstabilkan hormon wanita ✔️Melambatkan monopaus. ✔️Merawat keputihan dan jangkitan pada vagina. ✔️Merawat Masalah masalah berkaitan dengan rahim. ✔️Melancarkan peredaran haid. ✔️Memurunkan kadar kolestrol. ✔️Merendahkan tekanan darah. ✔️Memberi tenaga yang maksimum. ✔️Menghangatkan hubungan suami isteri. ✔️Meningkatkan ghairah seksual wanita(pssstt para suami mesti sukakannya!!!) ✔️Mencegah Maigrain. ✔️Menguatkan tulang. ✔️Mengatasi masalah sukar tidur pada waktu malam. ✔️Menegangkan bibir faraj yang telah kembang dan kendur. ✔️Mencegah kanser payudara dan servik. . #codareajb #codfree #dropshipwanted #TeamKakSha #kesanseawal7hari #nakputihsekata #johorbahru #pasirgudang #tipsselepasbersalin #tipscantik #tipskurus #tipsdiet #masalahrambutgugur #happycream #pinkladyoriginal #masalahselulit #masalahekzema #masalahkulitkusam


0💬Normal

Vivo S1 Pro . 😍1 Casing = RM30 . 😍2 Casing = RM50 . 😍5 Casing = RM110 . 🌈Phone Lain Pun Boleh . 💣WhatsApp +6018-3125901 Untuk Order . 💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘 . 😍 Contoh Design - @janggut_caseart . . #johorbahru #morib #serdang #balakong  #kerinchi #kapar #alorsetar #kulim #kodiang #spm #sabakbernam #sungaibesar #betong #unisel #kangar #universitimalaya #labuan #johorean #bangsajohor #pasirgudang #temerloh #raub #jerantut #sarikei #sriaman #jitra #tawau #keningau #bachok #langkawi


0💬Normal

Macam ni lah selalu nya orang pompuan ni kalau nak beli diorg bukan je tengok barang nye tapi jugak Free gift nye. Kalau dah rupa gaya Free gift nya ni lantern diffuser yang cukup cantik serba serbi. Barang yang main tu ko letak la Ape. Die amek jugak. Sebab point utama die dah jadi. NAK LANTERN. NAK LANTERN. NAK LANTERN. ZIKIR SAMPAI DAPAT. Tapi kene Whatsapp sis baru boleh dapat. Only today. While stock last. #essentialoils #diffuser #beamember #promotion #bangsajohor #malaysiaigshop #bazarpaknil #bazarigmalaysia #johorbahru #nontoxic #naturallysafe #igersmalaysia #ig_malaya #singapore #nusajaya #gelangpatah #pasirgudang #kulai #kempas #younglivingmalaysia #younglivingkulai #younglivingpasirgudang #younglivingkempas #younglivingjohorbahru #yleomalaysia #lanterndiffuser


0💬Normal

PROMO MEERACLE RAYA kembali lagii‼️‼️ . Dengan setiap pembelian 5item Meeracle anda mendapat potongan harga sehingga 20%‼️‼️😱😱 Jarang-jarang lah Meeracle nak bagi diskaun 20%. Haa tunggu apa lagi jangan tenung lama-lama nanti nangis lagi tepi bucu katil. Jom sambar cepat. . Www.wasap.my/60137704017/keepeid . Www.wasap.my/60137704017/keepeid . Www.wasap.my/60137704017/keepeid . . #meeracle #menjadidenganmeeracle #teameyzaameeracle #squadDzalegacy #meeraclekeepeid ------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------ #skincare #nakcantik #produkkecantikan #nature #cantikluardalam #kecantikan #johorbahru #pasirgudang #masai #melaka #pahang #pulaupinang #perlis #negerisembilan #kualalumpur #segamat #muar #alorsetar


0💬Normal

🌸Assalamualaikum and hello. . Untuk self pickup boleh whatsapp untuk tahu alamat 💕 . Untuk COD, caj mengikut jarak perjalanan ya 💕 . Kalau jauh, boleh pos juga. So!! Tak ada halangan untuk awak melaram dengan baju vintage/preloved ni 🥰 . Boleh whatsapp ❗️CLICK LINK DI BIO❗️ #bundlemalaya #bundlemalaysia #prelovedfashion #preloved #prelovedmalaysia #bajuprelovedmalaysia #bajupreloved #girlfashionstore #girlfashionstyle #knitwearmalaysia #knitweardesign #knitwearmurah #baazarpaknil #bazaronline #bazarkarat #bazarkaratjb #batupahatjohor #pasirgudang #sapotlokal #indiemusic #undergroundmusic #sayaanakmalaysia ##sayaanakjohor


0💬Normal

JDT2 dlm kenangan 2013... #jdt2 #no.3ligaperdana #pasirgudang #zh10


2💬Normal

PEMASANGAN SELURUH MALAYSIA . DAFTAR FREE... Pakej TERENDAH & amat BERBALOI.. PM Syiqeen ✌️✌️ Upah pasang rm60 * dibayar lepas pasang . 1 set akan dapat -wayar 15m -piring -decoder -remote -smartcard . Channel family pack + HD + Mustika : RM58 Harga Asal : RM61.32 exc sst (harga rm65 inc sst) Contract 2 tahun . 📲Whatsapp 01139865166 . http://AstroMurah.wassap.my/ #astro #astromurah #astrobyond #daftarastro #pasangastro #astropasangbaru #astromalaysia #murahmurah #kitabaikramaisayang #viral #meletop #bazaarpaknil #sayajualmurah #ctdk #fattzura #neelofa #laraalana #cheras #ampang #kajang #selangor #shahalam #subangjaya #puchong #kualalumpur #gelangpatah #jb #skudai #perling #pasirgudang


0💬Normal

Eheh..jangan tidur dulu. Siang td ke office kan. Jom rehatkan kulit dengan #timewiserenewinggelmask #sleepingmask Ummi, Tak ke office tapi merayau buat groceries. Minggu ni belum pakai, so malam ni la kita sapu. Esok bangun kulit lembut & refeshing gituh #glowingpinkbee #pasirgudang #kotamasai #setiaalam #ecotropics


0💬Normal

Dah nak tdo tuh, jangan lupa cuci muka yer. Cuci dengan skinvigorate sonic memberikan pembersihan optimum. Barulah tidur amannn. Ummi, Done cleansing & softener & serum #SkinvigorateSonicMYSG #pasirgudang #timewiserepair #cleanser


0💬Normal

Yang lelaki pun boleh try beli @magicilips_hq ni ❤️ . Sebab apa ? Sebab lipgloss ni lain dari yang lain tau😆 Boleh merawat bibir anda yg gelap/ kering/ kusam🤗🔥 . Hanya Rm35 sahaja siap FREEGIFT 🌸 . 📲 Nak order boleh klink di bio . @zupermart.liy #magiciLips #teamNurinbiz #afbeauties #teamliy #magicilipsbyanissafaizul #lipsglossmurah #naturallipgloss #lipsglossviral #johorbahru #pasirgudang #kulai #senai #sarawak #shahalam #sabah #ulutiram #teamafbeauties


0💬Normal

Yang mana belum try beli @magicilips_hq ni kene beli ❤️ . Sebab apa ? Sebab lipgloss ni lain dari yang lain tau 😆 . Hanya Rm35 sahaja siap FREEGIFT 🌸 . 📲 Nak order boleh klink di bio . @zupermart.liy #magiciLips #teamNurinbiz #afbeauties #teamliy #magicilipsbyanissafaizul #lipsglossmurah #naturallipgloss #lipsglossviral #johorbahru #pasirgudang #kulai #senai #sarawak #shahalam #sabah #ulutiram #teamafbeauties


0💬Normal

Yang mana belum try beli @magicilips_hq ni kene beli ❤️ . Sebab apa ? Sebab lipgloss ni lain dari yang lain tau 😆 . Hanya Rm35 sahaja siap FREEGIFT 🌸 . 📲 Nak order boleh klink di bio . @zupermart.liy #magiciLips #teamNurinbiz #afbeauties #teamliy #magicilipsbyanissafaizul #lipsglossmurah #naturallipgloss #lipsglossviral #johorbahru #pasirgudang #kulai #senai #sarawak #shahalam #sabah #ulutiram #teamafbeauties


0💬Normal

Next Page