Skinz

#localbrandmy

Alhamdulillah. Thanks bro. . Sempat sambar Escudo IV sebelum outage habis. . Sambil memancing, sambil bergaya katanya. No problem. We are here to help you guys protecting your eyes from sun. . Silau ketika driving, riding, aktiviti luar, memancing, hiking, cycling even bergaya lain dari yang lain? Come and visit us. . Kami ada sesuatu yang unik untuk anda 🔥🔥🔥 . #shadesbykerris #handcraftedmy #classyyetelegant #morestylishthanstyle #localbrandmy #shadesforyou #supportlocalbrand #fashionista #fashionmalaysia #knowyourstyle #eyesprotection #prayformalaysia🇲🇾 #welovemalaysia


0💬Normal

Thanks bro Nasir for choosing ESCUDO Edition from our shades. . Tak tahu nak pick yang mana? Whatsapp kami dan kami akan beri anda FREE CONSULTATION untuk kelihatan segak ketika menggayakan shades dari kami. . Pick yours now. 😉 . #shadesbykerris #handcraftedmy #classyyetelegant #morestylishthanstyle #localbrandmy #shadesforyou #supportlocalbrand #fashionista #knowyourstyle #eyesprotection #bmf #fashionmalaysia #localbrandmy


0💬Normal

Apa jua keputusan, kami dari Team Kerris mengucapkan jutaan terima kasih. . Lets pray for better Malaysia. . Together we strong. . #shadesbykerris #handcraftedmy #classyyetelegant #morestylishthanstyle #localbrandmy #shadesforyou #supportlocalbrand #fashionista #fashionmalaysia #knowyourstyle #eyesprotection #prayformalaysia🇲🇾 #welovemalaysia


0💬Normal

Brader kita ni tau macam mana nak protect mata dia time drive lori. . Lebih2 lagi silau matahari ketika waktu panas. . Cepat2 dia sambar Forint X. Driving sambil bergaya. 🔥🔥 . Thanks bro. Swipe left untuk more detail. . #shadesbykerris #classyyetelegant #shadesforyou #handcraftedmy #localbrandmy #supportlocalbrand #fashionista #knowyourstyle #eyesprotection #bmf #fashionmalaysia


0💬Normal

ESCUDO I 🔥 . Green Forest. Premium Zebrawood🔥🔥 . One of our Best Seller so far with fine finishing quality. . DM for order now @+60146442821 . #shadesbykerris #handcraftedmy #classyyetelegant #morestylishthanstyle #localbrandmy #shadesforyou #supportlocalbrand #fashionista #fashionmalaysia


1💬Normal

Fuhh segak bergaya.🔥🔥 . Thanks bro acap. Semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju. . Kami sedia memberikan FREE CONSULTATION kepada anda untuk kelihatan lebih bergaya ketika mengenakan shades by Kerris. . Swipe left untuk promo harga dan detail gambar. . #shadesbykerris #classyyetelegant #handcraftedmy #bmf #shadesforyou #fashionista #fashionmalaysia #eyeprotection #localbrandmy #supportlocalbrand


1💬Normal

Thanks bro percayakan kami untuk memberikan servis kepada anda🔥 . Wide face? Tiada masalah bagi kami. Kami memberikan keselesaan buat anda memakainya sambil bergaya🔥🔥🔥 . Swipe left untuk detail model . #shadesbykerris #handcrafted #classyyetelegant #shadesforyou #localbrandmy #supportlocalbrand #bmf #fashionmalaysia #fashionista


1💬Normal

Alhamdulillah, barang dah selamat mendarat di Sabah🔥🔥 . Thanks bro support kami. . Slide left untuk detail model. . . #shadesbykerris #handcraftedmy #classyyetelegant #morestylishthanstyle #localbrandmy #shadesforyou #supportlocalbrand #fashionista #fashionmalaysia


0💬Normal

ESCUDO 🔥 . . Black Smokey. Premium Ebony Wood🔥 . Swipe left for price offer . Dm/whatsapp our sales team for order . . #shadesbykerris #handcraftedmy #classyyetelegant #morestylishthanstyle #localbrandmy #shadesforyou #supportlocalbrand #fashionista #fashionmalaysia


1💬Normal

Yaa Rahman, Yaa Rahim. . Kau permudahkanlah sesiapa sahaja yang terbaca post ini. . Aamiin... . . #shadesbykerris #handcraftedmy #classyyetelegant #morestylishthanstyle #localbrandmy #shadesforyou #supportlocalbrand #fashionista #fashionmalaysia


0💬Normal

Apa yang unik? Even model yang sama, Korang tetap akan dapat shades yang lain dari yang lain. . hanya 1 dalam dunia, sebab keunikan wood grain sentiasa berbeza. 🔥🔥 . . #shadesbykerris #handcraftedmy #classyyetelegant #morestylishthanstyle #localbrandmy #shadesforyou #supportlocalbrand #fashionista #fashionmalaysia


0💬Normal

New Product gonna release very soon. . Have a look in our story. . Stay tune. 😎 . . #shadesbykerris #handcraftedmy #classyyetelegant #morestylishthanstyle #localbrandmy #shadesforyou #supportlocalbrand #fashionista #fashionmalaysia #newproductalert🔥


0💬Normal

Its sunny day! Bring your shades for any outdoor activities with your family. . And of course. Shades by Kerris absolutely will make you look classy everytime. 😎 . #shadesbykerris #handcraftedmy #classyyetelegant #morestylishthanstyle #localbrandmy #shadesforyou #supportlocalbrand #fashionista #fashionmalaysia #newproductalert🔥


2💬Normal

New Product gonna release very soon. . Have a look in our story. . Stay tune. 😎 . . #shadesbykerris #handcraftedmy #classyyetelegant #morestylishthanstyle #localbrandmy #shadesforyou #supportlocalbrand #fashionista #fashionmalaysia #newproductalert🔥


0💬Normal

Next Page