#covıd19

May this month brings forth good fruit and blessing into our life's. Amen. It's never too late to invest in real estate, Invest with Max Gardens Estate today. #johnmaxpropertyltd #obo #realestateinibejulekki #tundeednut #realestate #covıd19 #canada🇨🇦 #dubai


0💬Normal

Day 74 of being #BahayBound due to #covıd19. Y'all...i can't. With all that's going on right now, black people losing their lives, looters and riots starting up during protests, worrying about the safety of friends and family, a splattering of personal shit, all this amidst a pandemic... I'm struggling. I found a Trader Joe's that still had #peonies so i bought a couple bunches. A few states blooming the minute i put them in water. Still hoping and praying that we can find a way to heal together. #DailyLovelyThings #bahaybound2020 #healingpowerofflowers #petals #peony #endpolicebrutality #BlackLivesMatter #TransLivesMatter #filipinxforblacklives #BeTheLight #depressionisreal #anxietyisabitch #ItsOkToNotBeOk #StaySafeAndHealthy #WeAreInThisTogether #spreadlovenotgerms #homebound #ShelterInPlace #quarantinelife #stayhome #celebratetoday #ChooseLove


0💬Normal

Code 3 in Los Angeles. A homicide on Wilton pl. #stupidpeople #losangeles #criminal #covıd19


0💬Normal

It’s the 1st of June! 💥 Which means...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. It’s officially #Winter ❄️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2. We’ve just about reached the halfway mark of 2020 🤯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3. It’s time for another fab Financial Checklist! 👏🏼⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ This month:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • Prep your post-iso budget 💸👫⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • Winter-proof your energy bill ☃️⚡️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • Become the hostess with the most-ess 🍷🍝⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • Take on the great Aussie road trip this long weekend 🚗🧳⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • Keep your eye on the prize, #Geminis ✨♊️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #MozoExpertsChoice #Mozo #savings #personalfinance #makemoney #savemoney #moneytips #motivation #debtfreeliving #debtfreecommunity #financialfreedom #budget #frugal #goals #MozoFinancialChecklist #June2020 #June #coronavirus #covıd19 #supportlocalbusinesses #Gemini #GeminiSeason #MozoMoneyHoroscope #iso #MozoMagic8ball #energy


0💬Normal

*NEW ARRIVAL* Jaket Bravo 04 buat dari bahan 3layer Nylon windproof dan inner polar yang membuat tubuh tetap hangat saat digunakan berkendara. Dilengkapi dengan dua buah saku pada bagian samping, dua saku yang di lengkapi velcro dan dua saku bagian belakang. Cocok digunakan untuk kegiatan sehari-hari. Jaket Bravo 04 siap menemani cartenz squad. . 🔸 BRAVO 04 SOFTSHELL JACKET 🔸 . Artikel : C14J 1130 Harga : Rp 599.000,- Warna : Hitam, Army, Khaky Bahan : Softshell Bahan dalam : Polar inner Keunggulan Bahan Kain 3 layer Nylon yang mempunyai keunggulan seperti : - Nylon merupakan bahan yang ringan,kuat dan bersifat elastis - Nylon cepat kering - Nylon mudah dicuci - Nylon tidak mudah berubah bentuk - Nylon tidak mudah robek - Nylon tahan terhadap serangga, jamur, dan kutu - Nylon tidak perlu disetrika . Tersedia di Cartenz Tactical Store Cisokan Pembelian Online DM WhatsApp : 0897 898 2028 #cartenztactical #cartenz #tni #polisi #kopassus #soldier #militerindonesia #airforce #tniau #covıd19 #tniad #tnial #airsoftgun #prajurit #proudtobeindonesian #paskhas #belanjadirumahaja #angkatanudara #indonesianmilitary #tentara #indonesianairforce #indonesian_military #tentaranasionalindonesia #turnbackcrime #militer #military #indonesia #republikindonesia #abdinegara #pasukangarudaindonesia


0💬Normal

Boost your immunity, fight corona #covıd19


0💬Normal

Segaqqq kan NSU kita ❤️ . Mua Pinaz adalah orang pertama yg ada Stardust Glam Pallete ni tau guys, . First impression MUA NSU ni, Colour dia sgt pigmented, lepas tu sgt buttery dan halus texture dia ( Feedback MUA Pinaz ) . Dan kami nak habaq sikit, shimmer dalam stardust Palette ni memang win, sebab ada 3 kod shimmer dia duochrome 🥰 . Shimmer colour mewah tau, beli kat kak pora dah cecah 250-300 ringgit, tapi dengan Lauriene completed set xsampai pun rm120 tau. ..Haaa tepuk dada tanya hati 😘 . #Laurienecosmetics #LaurienePalette #stardustglampalette #nudeglampalette #muamalaysia #makeupartistMalaysia #makeupkit #makeupviral #muabellaz #StayAtHome #covıd19 #kitamestimenang #rayagayabaru #raya2020


0💬Normal

Ево шта сам предложио држави ! #Србија #Русија #covıd19 #Италија #Немачка #ковид19 #Победа


0💬Normal

روز خوبی داشته باشید💙 #آرامش 💎💎 ✍زندگی ات را بر مبنای ترس بنا نکن؛ بی هیچ واهمه ای زندگی کن. تنها در این صورت است که به معنای واقعی کلمه، زندگی کرده ای. ترس، تو را بسته نگه می‌دارد و مانعِ باز شدن و شکوفایی‌ات می شود. ترس موجب می شود که پیش از اقدام به هرکاری، هزار و یک نگرانی و دغدغه راهِ تو را سد کنند. دغدغه ها و وسواس ها، تو را سردرگم تر می کنند. این ها سیاه چاله های کهکشانِ روح تواند. انسان جایزالخطاست. خطا کردن، لازمه ی انسان بودن و نیز انسان شدن است. فقط یک چیز را در خاطر داشته باش: سعی کن خطاهای خود را تکرار نکنی. تکرارِ خطاها نشانه ی حماقت است💚 . . #آرامش #زندگی #رویایی #منزل#خدایا #طبیعتگردی #معلم #چمن #طراوت#مرد #خوشی #زن #در_خانه_بمانیم #covıd19 #coronavirus #استقلال #پرسپولیس #بکر #ناب #زیبایی #خوشی #سرسبزی . فالو فراموش نشه👈@darham_011


0💬Normal

Era new normal Untuk yang butuh face shield silahkan japri admin 081268517074 #covıd19 #wforwomen #newnormal #safety_first


0💬Normal

Hi SB Shoppers, Sumber Baru Toserba (@sumberbarumall) mengucapkan Selamat Hari Lahir Pancasila, 1 Juni 2020. Semoga dasar-dasar dan nilai-nilai yang terkandung dalam Pancasila senantiasa selalu kita jalankan di kehidupan sehari-hari, sebagai warga negara yang baik . . Sumber Baru Toserba. "Kualitas Terbaik, Harga Termurah" . . #SumberBaru #SumberBaruToserba #SBshoppers #shoppers #shopping #staysafe #stayhealthy #socialdistancing #covıd19 #coronavirus #physicaldistancing #pasirian #lumajangku #lumajangsatu #Lumajang #pancasila #today #harilahirpancasila #harilahirpancasila2020 #belanja #pasirian #bersamakitalawancorona


0💬Normal

• Puskesmas Caile Kabupaten Bulukumba • Pendistribusian donasi berupa Face Shield, handscoon dan Hazmat (dari kakak-kakak Mahasiswa Pascasarjana Kebidanan Universitas Hasanuddin) telah kami distribusikan. Terima kasih banyak orang-orang baik. Terima kasih banyak teman-teman relawan sudah bantu distribusikan. Ada lagi yang punya rekomendasi tempat?? Boleh hubungi kami di bio atau langsung via direct message ke kami juga boleh kak. . . Semangat kakak-kakak tim nakes #makassar #sulawesi #corona #covıd19 #gardaterdepan #perawat #nurse #dokter #doctor #happy #indonesia #kamibersamakalian #karantinawilayah #gotongroyongcegahcoroma #latepost #bone


0💬Normal

Please do not add that stress to your life. We are all struggling but we will get thru this together. I wish I could hug all of you. 💋💋💋🖤💜💋 Please take some time to eat and drink fluids. #covid_19 #covıd19 #embraceyourweird #dothething #personalrevolution #optionsnotobstacles #hailhydrate #safetyswitch #love #psa


0💬Normal

Next Page