#bawalexclusive

❤️❤️ . Bawal Ayra Myra Series🌹 Cantik kan? Cepat2 whatsapp sekarang sebelum kehabisan stock. . 😍😍😍😍😍😍 #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawallabuh #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalexclusive #bawalchiffon #ctdk #tv3 #uitm #utm #unimap #usm #unikl #uthm #ukm #umk #tudungraya


0💬Normal

❤️❤️ . Bawal Ayra Myra Series🌹 Cantik kan? Cepat2 whatsapp sekarang sebelum kehabisan stock. . 😍😍😍😍😍😍 #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawallabuh #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalexclusive #bawalchiffon #ctdk #tv3 #uitm #utm #unimap #usm #unikl #uthm #ukm #umk #tudungraya


0💬Normal

❤️❤️ . Bawal Ayra Myra Series🌹 Cantik kan? Cepat2 whatsapp sekarang sebelum kehabisan stock. . 😍😍😍😍😍😍 #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawallabuh #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalexclusive #bawalchiffon #ctdk #tv3 #uitm #utm #unimap #usm #unikl #uthm #ukm #umk #tudungraya


0💬Normal

BAWAL COTTON CURVE 2.0 1. Available bidang 50&55 2. Combo price only for 24hour 3. Upgraded material from 1st batch 4. Very easy to shape 5. Curve effect 😘 How to order? 1. Whatsapp: 018-9775238 2. Klik link on bio http://www.wasap.my/60189775238/BawalCottonCurve2.0 #BCC #bawallabuh #alyssumscarveauthoriseddropship #alyssumscarvebawalplain #alyssumscarvedropship #alyssumscarve2020 #alyssumscarve #alyssumscarvelover #alyssumscarvecollections #alyssumraya2020 #bawalcotton #bawalexclusive #bawalbidang50 #tudungtakpayahgosok #tudungraya #tudungnikah #tudungbawalcotton


0💬Normal

BAWAL COTTON CURVE 2.0 1. Available bidang 50&55 2. Combo price only for 24hour 3. Upgraded material from 1st batch 4. Very easy to shape 5. Curve effect 😘 How to order? 1. Whatsapp: 018-9775238 2. Klik link on bio http://www.wasap.my/60189775238/BawalCottonCurve2.0 #BCC #bawallabuh #alyssumscarveauthoriseddropship #alyssumscarvebawalplain #alyssumscarvedropship #alyssumscarve2020 #alyssumscarve #alyssumscarvelover #alyssumscarvecollections #alyssumraya2020 #bawalcotton #bawalexclusive #bawalbidang50 #tudungtakpayahgosok #tudungraya #tudungnikah #tudungbawalcotton


0💬Normal

BAWAL COTTON CURVE 2.0 1. Available bidang 50&55 2. Combo price only for 24hour 3. Upgraded material from 1st batch 4. Very easy to shape 5. Curve effect 😘 How to order? 1. Whatsapp: 018-9775238 2. Klik link on bio http://www.wasap.my/60189775238/BawalCottonCurve2.0 #BCC #bawallabuh #alyssumscarveauthoriseddropship #alyssumscarvebawalplain #alyssumscarvedropship #alyssumscarve2020 #alyssumscarve #alyssumscarvelover #alyssumscarvecollections #alyssumraya2020 #bawalcotton #bawalexclusive #bawalbidang50 #tudungtakpayahgosok #tudungraya #tudungnikah #tudungbawalcotton


0💬Normal

Siapa je yg suka bila bibir nampak kusam pucat kering dan gelap kan. . Alhamdulillah dah lebih 1k customer bg feedback yg sgt2 positif lps konsisten dgn magicilips. . Igt ye kalau ada masalah bibir gelupas ke kering ke jgn sentuh dgn tangan. Ramai yg tak tahu bila guna tangan akan lebih teruk mslh bibir kita🙅🏻 sayangilah bibir kita😊 . #magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #ctdk #viral #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipslipgloss #syahmisazliproduction #syahmisazli #asifsuhaimi #anissafaizul #bawalexclusive #nakcantikcepat #naksihat


0💬Normal

Hai Assalamualaikum. Siapa kat sini ada masalah bibir? Bila bangun pagi je bibir gelupas la kering la merekah la dan macam2 lagi. Mood nk tgk cermin pun lari sbb takut nk tgk muka dgn bibir macam tu kan😣 Dah tak tahu mcm mana nk buat? Mai sini dekat2 nk bisik. Tknak try ke magicilips from @magicilips_hq ? Byk dah feedback customer yg try memang semuanya kata magicilips ni betul2 berkesan untuk merawat masalah bibir. Pagi2 lagi kita dah selfie nga magicilips🤗 apply magic ilips pun dah cukup 😉 Area klang yg mana nak dapatkan magic ilips boleh direct dm ruhil @ tekan jer link 👇 http://www.wasap.my/60179545483 #magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #ctdk #viral #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipslipgloss #syahmisazliproduction #syahmisazli #asifsuhaimi #anissafaizul #bawalexclusive #nakcantikcepat #naksihat


0💬Normal

Dapatkan kening yg natural & on fleek dgn EYEBROW QUEEN & BROW ME KIT! Then lengkapkan makeup mata 😍 - 1️⃣ Lukis frame & fill in kening menggunakan EYEBROW PENCIL dari EYEBROW QUEEN 2️⃣ Fill in any gap antara bulu kening menggunakan EYEBROW POWDER dari BROW ME KIT 3️⃣ Conceal atas & bawah kening menggunakan CONCEALER dari BROW ME KIT 4️⃣ Apply EYEBROW POWDER as EYESHADOW - #ProEyeKitRayaSALE #PlainBeautyCaryaPallette #muamlk #wawacosmetics #mirafilzah #neelofa #sephoramalaysia #dudukrumah #stayhomemalaysia #kesanakesini #bridalmakeupmalaysia #caryacosmetics #naturalmakeuplook #makeupmlk #bawalexclusive #caryaalorgajah #caryamasjidtanah #caryaayerkeroh #caryacosmeticsalorgajah #caryacosmeticsayerkeroh #caryamelaka #makeupkitviral #makeuplocal #makeupkitmurah #sayajualmakeupkit


0💬Normal

[ LIMITED STOCK ] Korannggggg‼️ cepat cepat join our best deal ni sebelum terlambat 🤣 sebab stock limited je ni tau hehehe siapa cepat dia dapat la 😛 _ Jom siapa nak join boleh click lin on bio ✨meh meh pm _ #ashijabexclusive #ashijab #aslover #basicnanee #sweetneeta #bawalmurah #bawalprinted #bawallovers #bawalchiffon #bawalsatin #bawalcrepe #bawalcantik #bawalplain #bawalcotton #bawalexclusive #bawalsaudia #bawalbidang45 #satinshawlmurah #satinshawl #sayajualmurah #sayajualonline #ashijabexclusive #shawl #shawllabuh #universiti #cikgucikgu #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sale


0💬Normal

Bawal Crown Mia . Price : RM 37 Size : 45" x 45" Fabric : Premium Cotton Voile Postage : RM8 SM /RM11 SS 3-5 hari bekerja selepas payment dibuat . #bawal #bawalcantik #bawalcotton #bawalkangaroo #blousemalaysia #shawlchiffon #tudungmurah #tudungbawal #bawalexclusive


0💬Normal

Bawal Crown Tania . Price : RM 35 Size : 45" x 45" Fabric : Premium Cotton Voile Postage : RM8 SM /RM11 SS 3-5 hari bekerja selepas payment dibuat . #bawal #bawalcantik #bawalcotton #bawalkangaroo #blousemalaysia #shawlchiffon #tudungmurah #tudungbawal #bawalexclusive


0💬Normal

Bawal Crown Luna . Price : RM 35 Size : 45" x 45" Fabric : Premium Cotton Voile Postage : RM8 SM /RM11 SS 3-5 hari bekerja selepas payment dibuat . #bawal #bawalcantik #bawalcotton #bawalkangaroo #blousemalaysia #shawlchiffon #tudungmurah #tudungbawal #bawalexclusive


0💬Normal

Bawal Crown Blair . Price : RM 35 Size : 45" x 45" Fabric : Premium Cotton Voile Postage : RM8 SM /RM11 SS 3-5 hari bekerja selepas payment dibuat . #bawal #bawalcantik #bawalcotton #bawalkangaroo #blousemalaysia #shawlchiffon #tudungmurah #tudungbawal #bawalexclusive


0💬Normal

Bawal Emma . Price : RM 45 Size : 45" x 45" Fabric : Premium Cotton Voile Postage : RM8 SM /RM11 SS 3-5 hari bekerja selepas payment dibuat . #bawal #bawalcantik #bawalcotton #bawalkangaroo #blousemalaysia #shawlchiffon #tudungmurah #tudungbawal #bawalexclusive


0💬Normal

DANEEN 'dusty berry' . Geram tengok awning tuu...on point gilaaa ualls ! Tak gaduh dah lepasni kan 🤧 . #teamnajra#najra#bawaldaneen#cottondaneen#bawalexclusive#bawalmurah#senangbentuk


1💬Normal

Bawal Helena . Price : RM 45 Size : 45" x 45" Fabric : Premium Cotton Voile Postage : RM8 SM /RM11 SS 3-5 hari bekerja selepas payment dibuat . #bawal #bawalcantik #bawalcotton #bawalkangaroo #blousemalaysia #shawlchiffon #tudungmurah #tudungbawal #bawalexclusive


0💬Normal

Bawal Tabur A . Price : RM 45 Size : 45" x 45" Fabric : Premium Cotton Voile Postage : RM8 SM /RM11 SS 3-5 hari bekerja selepas payment dibuat . #bawal #bawalcantik #bawalcotton #bawalkangaroo #blousemalaysia #shawlchiffon #tudungmurah #tudungbawal #bawalexclusive


0💬Normal

Bawal Pixie . Price : RM 45 Size : 45" x 45" Fabric : Premium Cotton Voile Postage : RM8 SM /RM11 SS 3-5 hari bekerja selepas payment dibuat . #bawal #bawalcantik #bawalcotton #bawalkangaroo #blousemalaysia #shawlchiffon #tudungmurah #tudungbawal #bawalexclusive


0💬Normal

Next Page